Fotos fra fotodokumentar

DR-Fyn:

 

DR Fyn i Odense ønskede en fotodokumentar af radiostationens forskellige arbejdsfunktioner.

 

Serien skulle bruges til radiostationens hjemmeside og billeder fra serien ophænges som permanent udsmykning på DR´s gangarealer.

 

Vi aftalte en fast pris, og at jeg skulle komme og fotografere fire gange af ca. tre timer på DR Fyn i løbet af efteråret. 

 

Det blev til 700 fotos som jeg efterredigerede og leverede til radiostationen på dvd.

Efterfølgende blev der udvalgt en serie på 19 fotos. De blev printet og indrammet i rammestørrelserne 80 x 60 og 60 x 40 cm.  

Foto- dokumentar

I en fotodokumentar gennemfotograferer jeg en arbejdsplads -  fra menneskerne der arbejder der og deres arbejdsfunktioner til arkitekturen, lokaler, miljøet m.m. Alt efter ønske.

 

Fotodokumentaren kan laves hvor som helst fx i en privat virksomhed, på et offentligt kontor eller på en uddannelsesinstitution.

 

Omfanget af fotodokumentaren kan tilpasses de lokale behov og muligheder.

 

Jeg kan komme og fotografere af én gang et par timer eller flere gange gennem en længere tidsperiode.

 

Slutproduktet kan variere fra en dvd med fotos - til levering af færdig-indrammede fotoprint til ophængning.

En fotodokumentar kan bruges til ...

 

Fotos fra serien kan fx bruges på virksomhedens eller institutionens hjemmeside eller til print og ophæng i kontorer og på gangarealer.

 

Fotodokumentaren kan også bruges til at få lavet foto-gaver til medarbejdere og kunder.

 

Samtidig kan fotodokumentaren fungere som historisk dokument, der kan vise, hvem der var ansat på et givent tidspukt, og hvordan der så ud på arbejdspladsen. 

Har du kommentarer eller spørgsmål til sidens indhold, så skriv til KE FOTO, kec@adr.dk • eller ring til mig på tlf.: + 45 62 28 22 20